2020. sze 15.

Napi gondolat 20/9/15

írta: P.Gabriella
Napi gondolat 20/9/15

“A nőket, akikből az emberi társadalom szó szerint és szimbólikusan is táplálkozik, a férfiaknak szolgálniuk kell, ezért ők robotoljanak és vegyék magukra a világi dolgok terheit.

Kedves nőtársaim, én nagyon őszintén mondom, a legnagyobb örömmel vállalnám ezt a pozíciót - annak ős-eredeti mivoltában! Sokszor mondogattam a gyerekeimnek is, hogy én részemről nem szívesen veszek részt és robotolok, gürizek ebben a férviak által teljesen feje tetejére állított, leuralt és elsilányított harcos világban, hogy fárdtan csupán másodállásban legyek az anyjuk. De kénytelen voltam. Ha évszázadokig kirekesztettek minket (persze pont ellentétes indokok alapján) a közügyekből, másodrendű állampolgárokká tettek, hát egyék meg, amit főztek, engem meg hagyjanak békén!

Hozzák haza a pénzt és legyen ennyi a szerepük, ha ennyire ezt akarták.

Tudom, hallom, ahogy sokan felszisszennek erre, de csak azért, mert már elszoktunk az egyenes beszédtől. Igenis vérlázítónak tartom, hogy a nőket egy férfias világba akarják beerőszakolni, a férfiak által kirobbantott háborúk idején elvárják, hogy helyettük helytálljunk, hogy feláldozzuk fiainkat szerintünk, nők szerint, elmebeteg és általunk nem igényelt okok, érdekekmiatt, aztán megint félrelökjenek. A nő nem passzol ebbe a deform világba, ezt kellene már végre kimondani! Ma, az álságos liberalizmus és demokrácia nevében megengedik, sőt ösztönzik a nőket, higy a férfiakkal egyenlő módon legyenek munkavállalók, szinte férfiként éljenek és gondolkodjanak, 

Na, de nem látjuk, hogy ezzel végső győzelmet aratnak azok, akik a női eenergiát blokkolni akarják? Azt akarják, hogy férfi energia szerint működjenek a nők, és még hálásak is legyünk, amiért beengedtek  a játszóterükre. Ha a nők besétálnak ebbe a csapdába, a világ teljes mértékben női energia nélkül marad! Igen, a világ betegesen működik, de ez a feminista megoldás még olaj a tűzre, és éppen az ellenkező irányba sodor bennünket, mint ahová igyekeznénk!”

 

Golenya Ágnes - Utazás az Aranykorba 

- avagy az emberi történelem metafizikája az Ibolyaláng fényében - (Kék vér gyermekei III. részlet)

Szólj hozzá

Bölcsesség Kék vér Golenyaágnes