2020. júl 26.

Saját beavatás

írta: P.Gabriella
Saját beavatás

ec1b658e-9f64-42be-9c6b-ccbbb1f3b822.jpeg

Mi is ez?

A mostani időkben semmi sem fontosabb, mint hogy elérj magadig. Tudom, ez kissé furcsa, ellentmondásos kijelentés. De igaz. Mert hova figyelsz? Tanítókra, társadalomra, családra, barátokra...stb. 

Hol vagy te ebben?

Vajon ismered-e magad eléggé?

Adtál-e magadnak időt, lelkesedést, öngondozást?

Voltál-e már arra kíváncsi, mit ad a Felsőbb Lényed neked, ha figyelsz rá?

Kivel azonosítod magad?

A tested vagy?

A lelked vagy?

A szellemed vagy?

Vagy már egyesíteni tudtad ezek harmóniájában magad?

ÚT

Mindegyik egy út, a magasabb megismerésért. Mindegy hol tartasz...tudd, hogy van tovább! Az is jó, ha tanítókra hallgatsz. Az is jó, ha olvasol, ha bújod a netet. A fejlődésben minden jó, amíg mozogsz, amíg érdeklődsz, amíg élsz az életedben. Ha megálltál sem gond. Mindig kell a kiüresítés, az összegzés, a felesleg kidobálásának időszaka.

De utána megint haladj!

Egy idő után eljön, hogy már eleged lesz a külső beavatásokból és meg akarod ismerni legbelsőbb ÖnMAGod. Azt akarod tudni, ami a mélyben van. Elég bátor leszel, hogy a legnagyobb sötétségeddel is szembetalálkozz. Akarod tudni, ami korlátoz, ami visszavet mindig.

7379072f-6862-42e9-8358-fd0fd7416ada.jpeg

Gondoskodj magadról!


MEG AKAROD OLDANI!

Ekkor tudsz a legjobban kapcsolódni Felsőbb Énedhez, Isteni Önvalódhoz, Szellemedhez. Fel tudod hozni a tudatalattiból, amire szükséged van. Akarod a felsőbb vezetést, akármivel is jár.

Bátorság, elszántság, akaraterő és idő kell hozzá. 
Én általában jeles napokon (pl. Pünkösd) kaptam saját beavatásokat. Ilyenkor megengedek mindent. Nem korlátozom magam. Váratlan, meglepő és egyben nagyon felemelő világban találom magam. Olyanban, amire sosem számítottam. 
Itt, ezen a szinten kaphatsz erőállatokat, akik vezetnek téged vagy javítanak rajtad. Kaphatsz feladatot. Megkérdezik, hogy elvállalsz-e valamit? Kaphatsz olyan használható energiát, amivel szolgálnod kell.

De nagyon fontos, hogy ilyenkor ne csak örömködj, hanem menj és csináld! Ha nem teszed, megbetegedhetsz. A kapott energia összegyűlik a testedben, ha nincs elvezetve abba, amire kapod. Néha meg kell állni, mikor érzed, és pihenni, töltődni kell. Én ilyenkor elvonulok. Bezárkózom.Általában átalakítás, hangolás, összekapcsolás történik ilyenkor. 
Már tudod, ismered a jeleket, amit a magasabb energetikával kialakítottál. Csak erre kell figyelni. Ilyenkor már, ha olvasol, nézel, hallasz bármit, megszólal a Bölcsesség benned. Erősen.

Szóval légy 

BÁTOR

KITARTÓ

ELSZÁNT

NYITOTT

KÍVÁNCSI

❗️❗️❗️

JÓ MUNKÁT!

 

SZÉP JÖVŐT!

Szólj hozzá

Változás Tudatosság Bölcsesség Test-Lélek-Szellem