2018. dec 19.

Domokos László - A szellem élete II.

írta: P.Gabriella
Domokos László - A szellem élete II.

Az evangéliumi tanítás a huszadik század világosságában

covers_323795.jpg

A Tao-Yuan nem fűződik egyetlen névhez; titkos kezek irányítják és propagálják az új vallást: szellemi kezek. A híveknek nem kell formálisan áttérniük; megmaradhatnak régebbi vallásuk keretei között. A Tao-Yuan ismeríi a szellemi élet örökkévalóságát, vallja a lélek halhatatlanságát és az élet megismétlődését. Lényege az, hogy misztikus meditáció által minden lélek közvetlen  összeköttetésbe tud jutni Istennel.  A médiumok tevékenysége nagyon megkönnyíti a szellemvilággal létesített kapcsolat elmélyülését.

*

Ma már csak kisebb csoportok élnek itt abból a szellem áradatból, amely honfoglaló ősökkel jött a Kárpátokon; alig vannak már néhány ezren. Magyarország népe, mióta ezen a területen él, csodálatos vegyüléke sok szellemcsaládnak, mintegy talákozó helye, próbatevő színtere nagy szellemi akarásoknak. Ezért vált összesűrűsödött kármák lebonyolítási helyévé, Ezért folyt itt annyi vér, s lett a mi országunk a szegénység, magárahagyatottság, reménytelenség és megtiportság szomorú ligete...

*

A Hegyi Beszéd fenséges gondolatainak zsolozsmája távoli harangszó gyanánt csendül felénk:

Boldogok, akik sírnak, mert ők megvígasztaltatnak.

Boldogok, akiknek szívük tiszta, mert ők az Istent meglátják.

Már látjuk is, mert Krisztusban megtaláltuk az egész örökkévalóságot. Sokan vagyunk megterheltek és megfáradottak, akik vágyó lelkünket hozzá emeljük. Szelíd szeméből földöntúli jóság sugárzik és ez a meleg, drága ragyogás azt jelenti, hogy Isten ismét kinyújtotta kezét az ember után.

Tárd ki szíved ablakát, ó, csüggedt, földi vándor, hogy besuhanhason rajta a nagyszerű megismerés: szellem vagy, részese a halhatatlan örök életnek, egy vagy Istennel, boldog és megdicsőült vagy hitedben és szeretetedben!

Részletek a könyvből

A földi szellemcsoportokról, a föld jövőjéről, a mi naprendszerünk bolygóiról és a szeretet hordozójáról Krisztusról szól ez a könyv. Melegen ajánlom azoknak, akik valami más oldalról akarják megközelíteni a Világmindenséget.

Az első rész, ITT elérhető

 

Szólj hozzá

Olvasmány