2018. júl 12.

Ego - játszmák - megengedés - elfogadás - szeretet

írta: P.Gabriella
Ego - játszmák - megengedés - elfogadás - szeretet

animaanimus02.png

Az emberi élet talán legfontosabb aspektusa és kincse a lehetőség arra, hogy találkozzunk egymással, hogy szeressünk és szeretve legyünk, hogy egymást kiegészítve új teljességet teremtsünk. A kapcsolataink és az általuk ébresztett rendkívül komplex érzések kódolják a legmélyebben az érzelem-testünket és válnak a legfontosabb tapasztalásainkká, amelyeken keresztül önmagunkról és az életről is tanulunk. Szinte minden embert foglalkoztat a párosság misztériumának kérdése, mert mindannyian vágyunk kiegészülni, egy mindent betöltő szeretettel teli tekintetben elmerülni, összetartozni holtodiglan holtomiglan, hogy együtt birkózzunk meg az élet kihívásaival és nehézségeivel, illetve, hogy legyen kivel megosztanunk a legszebb pillanatokat. Ugyanakkor mindig is nagy kérdés volt, hogy mi az a láthatatlan erő, ami az embereket egymás felé vezérli, hogy egymásban szeretetre, szenvedélyre, vagy máskor romboló „se veled, se nélküled” kapcsolatra találjanak. Mi dönt bennünk a házasság, a család vagy a válás mellett? Mi a valódi gyökere és mozgatója a saját házastársi kapcsolatunknak, a családi kötelékeinknek, és a lélekből fakadó kiegészülés vágy mentén megélt vonzalmainknak? Mit jelent egy karmikus kapcsolat, és mit jelent a duál-pár vagy lélektárs fogalma számunkra, és ennek hányféle arca és manifesztációja lehet?

Dr. Czeizel Beatrix és Greskó Anikó

calming_the_ego.jpg

Jacquline Hurlbert - Calming the Ego

Amikor az ego megnyugszik és gyógyul, eljön az a pillanat, hogy teljesen kitárt, tudok lenni. Elmúlnak az elvárások, a tapasztalati negatív-pozitív gúnyák ráerőltetése a másikra. Abbamaradnak az egyé válástól való félelmek és az elfogadásban rálelek a szeretetre. Mikor már csak nyugalomban és a szeretve levésben és szeretni akarásban vagyok...na akkor következnek be a csodák.

f051ba48152998741c42503dafdac4f0.jpg

Ismereteket szerzek a másikról és test-lélek-szellem szinten feltárulnak az okok és ekkor értem meg, hogy milyen apró és miniatűr szinten folynak a játszmák, a bántások, és megértem az elrendelés folyamatát, melyben már teremteni és szolgálni tudok. Szabadon ki tudom mondani, hogy szeretek, hogy szeretlek.

87925137e69cfdd6fd33f60929e342ca.jpg

Megengedem magamnak, hogy néha tüzesen, néha pedig visszavonulva magamban szeressek.

4d3d04df73508db8db316e7af97e9bf1.jpg

Mindenki egyfelé halad, bár sokan nem tudják, élik ezt. Az EGYbe az otthonba való visszajutás az, ami felé tartok. Az EGYfelé haladás, nézés lenne az a cél, ami megkönnyítheti a mindennapi döntéseket, súrlódásokat. 

Szólj hozzá

Szerelem Tudatosság Test-Lélek-Szellem Nő-férfi