2016. ápr 09.

a szemmel láthatatlan világok mérése

írta: P.Gabriella
a szemmel láthatatlan világok mérése

Hát ez akkora, hogy tátottam a számat közben. Őrületes haladás és probléma megoldás. Kívánom, hogy értsd meg te is, hogy magadban használni tudd! P. Gabi

„Az anyagnak mindig volt egy lelkisége, gondolatisága. Testünk DNS molekulája alacsony frekvenciájú elektromágneses hullámokat bocsát ki, mely hullámok által képes vizes oldatok között teleportálni.

Ezen információk segítségül szolgálhatnak a szervezetünkben esetlegesen meghibásodott elemek számára. Elhangolódott részeink ugyanúgy helyreállíthatók, mint ahogyan egy computert frissítünk. Kvantumfizikai eljárásokkal érzékelhetővé, mérhetővé válnak ”láthatatlan testeink”, melyek lehetővé teszik érzéseink, energia elakadásaink oldását, gondolkodásunk, kapcsolataink megnyugtatását.

A Matrix Drops Computer olyan információkat is ki tud olvasni a tudatból, aminek a valóságban való tükröződése, kivetülése számunkra a jelenlegi érzékelési szintünkön egyelőre nem lehetséges. A Computer segítségével feltárt nemkívánatos tulajdonságaink az információs ráhatással uralhatóvá válnak.”

Kovács Magyar András és Jakab István beszélgetése.

 

Itt csodálkozhatsz.

Szólj hozzá

Tudatosság