2016. már 18.

VEZETETT "CiklusMeditáció" - gyakorlat az ovuláció idejére

írta: P.Gabriella
VEZETETT "CiklusMeditáció" - gyakorlat az ovuláció idejére

Kedves Holdköszöntők!


Bár már nem terveztem tavasznál korábban újabb gyakorlati bejegyzést, ez a meditáció még kikívánkozott belőlem... bízom benne, hogy ahogy a többi vezetett meditáció/relaxáció, úgy ez is hasznotokra válik!

 

CiklusMeditáció© sorozat 3 téma feldolgozásával és a hozzájuk kapcsolódó 4-4 meditációval kívánja a nőiségben való tudatosság kiteljesedését és gyógyulását segíteni és emelni.

 

A felvételen hallható gyakorlat inspiráció arra, hogyan használd fel a ciklus ovulációs idejében a petefészekben ébredő női erőt, hogyan támogasd terveid és álmaid megvalósulását. A gyakorlat során ennek a női erőnek az alkalmazását, valamint a teremtésnek való tér-tartás módját, mágikus útját sajátíthatod el... lehetőséget ad Méhed energiáival való kapcsolódásra és munkára. Utat mutat, hogy jól használd fel ezt a benned szunnyadó hatalmas őserőt...

 

 

Ha szeretnél a női ciklus 4 fázisával, a női életkör 4 évszak által megjelenített szakaszával, és a 4 fő női archetípus minőségeit, erőit hívó meditációval megismerkedni, hogy életre szólítsd, megéld és használd azok energiáit, mindig a megfelelőt a megfelelő időben – keresd a tavasszal induló CiklusMeditáció© on-line tanfolyamot a Holdköszöntő terében!

Regősvölgy Regina

 

A meditációt itt találod.

Szólj hozzá