2024. már 03.

Orgazmus, mint szabad ERŐ

írta: P.Gabriella
Orgazmus, mint szabad ERŐ

ac91620a-97cf-4e17-970f-160d6ff18b15.jpeg

Különleges összejövetelen voltam tegnap. Vagina Sacra címmel. Ez részekből összeállított gyógyító, segítő találkozások egyik pontja. Egy gyönyörű fetmény ihlette a létrejöttét. 

068bf099-3be1-4124-9ca4-88223d0c8756.jpeg
Madarász Gábor Viktor - Orgazmusban (részlet)


Iszony erők léptek fel az ‘utazáson’. Tudtam miért megyek. S ez meg is történt. 

A patriarchális hálózat beállított bűntudat keltését sikerült törölni a térben, megjelent egy igen nagy kátrányosan csöpögő mocsok. Felette egy képlékeny ragyogó arany gömb. És szép lassan ráfolyt, beterítette, átalkímiziálta azt. Aztan egy ringó mozgást végzett. Mintha egy női csípő lenne. Csodás volt!
Mikor megkérdeztem a mocskot, ki ő, azt mondta, a szégyen. 
Rengeteg segítő jött! 
Jézus mondta, hogyha ketten összejönnek a nevében és ebben egyet értenek, akkor Ő segít. Így vala!

A nyitó kép jelképezi legjobban a segítők jöttét és érzését, látását bennem. 
Úgyhogy tudd és érezd, készen van. Szabad vagy. Szabadon élvezheted magadat. Egyedül, vagy a párkapcsolatodban. Ébresztheted a GYÖNYÖRt magadban. 
Mert hiába a férfi igyekezete - vagy a nőé éppen -, ha te nem vagy egyensúlyban. Ha a traumáidra építed az elvárásaidat. Hiába a sok módszer, ha elveszett az ÖNSZERETET. Keresd meg! Állítsd helyre. Nincs szükséged másra ahhoz, hogy a BOLDOGSÁG, GYÖNYÖR állpotát megéld. Csakis saját magadra. Ha ezt az állpotot meg tudod teremteni, akkor eképpen tudsz kapcsolódni máshoz is. Kívánatosan hasonlóhoz erőben, rezgésben. 

Nem zárhatják már el a szexualitás magasabb elérését. Olyan erő ez, amely igen hamar megjeleníti a térben azt a Valóságot, amit akarunk. A mindig jelen lévő szeretettel, az új világ teremtését segíti. 

 

Szólj hozzá

Szerelem Szeretet Boldogság Szexualitás Öröm Társ Alkímia Önszeretet Nő-férfi Teal Swan Paradigma váltás Új minta