2023. már 25.

What Does Not Kill You Makes You Stranger: Rumors, Politics (racism, sexism, LGBTQ), PTSD & MeToo

írta: P.Gabriella
What Does Not Kill You Makes You Stranger: Rumors, Politics (racism, sexism, LGBTQ), PTSD & MeToo

Évek óta hallgatom Őt, ahogy az ósi, északi népek hitvilágáról beszél. Az Edda poetikájáról és mostanában összeköti az ősi kutúrákat. Magas intelligenciájá, szépsége, csodás hangja, és mondanivalója lenyűgözött. 
Hidegzuhanyként ért ez a felvétel. Ez a töméntelen, evilági, rothadó rendszerben tapasztalt bántás, erőszak, undorító  megjegyzés, azt hiszem nem teszi egyedivé Őt. Sajnos. Gondolom sokan vagyunk még nők, de akár férfiak is, kik ezt megtapasztaltuk. 
Az okozott kár sosem múlik el. De talán ez jó is. Jö ha eszünkbe jut mar egytalákozas elején és elemzünk. Akkor nem fordul még egyszer elő. Nagyon szigorú vagyok ezügyben magammal, de azt hiszem ez így helyes. Mikor a pegnagyobb mélységben voltam a bántas, erőszak terén, jó volt mikor megfogta a kezedem valaki. Néha csak hallgatösagra volt szükségem. 
A nemi identításról csak annyit. Nekem a tanúm is a házasságkötésemkor homoszexuális férfi volt. Nagyon tiszteltem őt, olaszt tanultam nála, szomszédunk volt és már-már családtagnak számított. Akkor nem is mértem fel, mennyire nagy dolog lehetett neki, hogy ilyen megtisztelt eseményben vehetett részt. Vegtelenül intelligens, rendes, jószándékú, vilagutazó volt. Az iskolában sokat tanulhattak tőle a gyerekek. Meghalt már, de szívemben mindig megmarad. 
Legnagyobb fiam is homoszexuális és igen jó ember. Nagyon szerető, nagyon gondoskodó. Elkényszerült menni a nemi hovatartozása miatt, mert itt a hazájában élhetetlen állapotok uralkodnak ezügyben. El kellett hagyjon minket, pedig szíve hazahúzza. Nagyon szeretjük egymást es hiányzik a családnak is. 
Több ismerősöm is van, aki vagy lesz ikus, vagy homoszexuális. Nem a nemi identításuk hatarozza meg őket, hanem a szívük. Mert helyén van. Több jót cselekszenek a környezetüknek, mint rengeteg úgymond “normál” ember. Magasabb szinteken vizsgáljak már az életet.  
Azt hiszem itt az ideje kimondani, hogy elég volt! ELÉG! Dőljön romba az idejétmúlt rendszer, az erőszakot, háborút és más eféle ocsmányságot pártoló tömegek, politikai hatalmak, törvénykezés, bukott butításügy, hamis betegségügy…minden. 
Éljetek meg Szent Dühötöket! 
Ne féljetek mások lenni és NEMet mondani a szokásjogra, hagyományra minden téren! 
ÚJuljatok meg! 
Légy magadnak elsősorban fontos! Hisz magadért jöttél. 

 

Szólj hozzá

Paradigma váltás Új minta Szeretetközösség