2018. máj 09.

Golenya Ágnes Éva - A kék vér gyermekei III. - Utazás az Aranykorba

írta: P.Gabriella
Golenya Ágnes Éva - A kék vér gyermekei III. - Utazás az Aranykorba

avagy az emberi történelem metafizikája az ibolyaláng fényében

letoltes_23.jpg

A hátsó borító szövege:

A Kék vér gyermekei sorozat 3. részeként az ember kozmikus története visszakanyarodik a Földre, hogy új perspektívából, szó szerint felülemelkedve hétrétegű téridőn, berögzült és megkérdőjelezhetetlennek hitt elméleteken, a test-lélek-szellem dimenzióit egybekapcsolva újraértelmezhessük történelmünket. Mikor volt az aranykor? Egyáltalán, mi van, ha el sem múlt? Mi az Idő és miért gondoljuk, hogy egy lineáris idővonalon kapcsolódnak egymáshoz múlt-jövő eseményei? Hogyan találkozhatunk aranykori őseinkkel a valóságban is?

Az írói mottó izgalmas kérdéseinek erőterében újra értelmezzük önmagunkat és világunkat: mi van, ha a történelem, ember, sőt Isten is egészen más, mint ahogy azt tanultuk?

Az előző két kötet meghökkentően új látószögű elemzései most új szinergiában feszegetik megszokott gondolkodási sémánkat és törnek össze megkövült elme-korlátokat, hogy mindenki megalkothassa új válaszait egy magasabb szellemi lépcsőfokon.

Részletek a könyvből:

Amint ezt felismertem, ott a szitáló ködös hajnalon, egy elképesztő energia cikázott át rajtam, a "felismerés" és annak energetikai tüze egyszerre borított el. Lángolt a szívem a boldogságtól, hogy felfogtam végre mi a saját dolgom! Kézbe venni, szó szerint, a dolgaimat az új életemben! Kerestem hát egy csákányt, és noha berzenkedtem még egy sort, csak úgy megszokásból, hogy nekem, nagymamakoromban tényleg csákányoznom kell hajnalban, de ezt kellett tennem. 

***

Nagyon egyszerű gyakorlattal letesztelheted ennek valóságát és igazságát. Ha még nem tetted, akkor most kezdj el mindennapjaidba beiktatni, számodra megfelelő napszakban, eleinte 5 perces elcsendesedést, amit szép lassan és fokozatosan növelsz majd. Ha meditációs gyakorlatot is használsz, azzal még hatékonyabban állíthatod át az agyhullámaidat... minden meditációs módszer célja: szó szerint áthangolni magunkat, a napközben béta hullámokról a nyugalmasabb alfa avagy théta hullámokra.

***

...ha fellebbentjük az iszlámról a fátylat, megdöbbenve találjuk, hogy az amikre vallási fanatikusok hivatkoznak, nincsenek benne! Ahogyan Jézus sem hagyta jóvá a nevében történő inkvizíciókat, vallási gyilkosságokat, tömegmészárlásokat, boszorkányüldözéseket és elevenen máglyán történő elégetésüket, úgy az egyéb vallások nevében embertelenségeket elkövetők is alap nélküli, manipulált teológiai tételekre hivatkoznak. 

***

Belátható, hogy a Nagy Játszma, az NWO (New World Order) negédes és csalogató színháza, igyekszik 100%-ban lekötni figyelmünket, erőnket, időnként - amíg egy szép napon már senki nem leli azt az iciri-piciri magocskáját sem önmagában, ami menekülését jelentené. Mindent befed a manipuláció sokszoros rétege és az ember elérkezik a ponthoz, amikor tényleg elhiszi, hogy a legjobb, ha önként cyborggá válik. Elsorvadnak természetes kozmikus képességei, így elfogadja életének mozgatóitól a tálcán kínált mesterséges megváltást: a beépíthető, mestereséges intelligenciát biztosító kódot. 

Íme egy NEM szép, és talán még csak nem is új világ.

De ismerjük a saját farkába harapó kígyót az uroboroszt, ugye? Az örök körforgást, a vég és a kezdet elválaszthatatlanságát. Ami felépül, és ami összeomlik, felépül. 

Ez a könyv és írója, nem söpör semmit sem a szőnyeg alá. Kimondja. Mert ki kell.

Szólj hozzá

Olvasmány Kék vér