2018. sze 09.

Kisboldogasszony hullámain

írta: P.Gabriella
Kisboldogasszony hullámain

img_6582.JPG

Összegyűltünk.

Énekeltünk.

img_6580.JPG

Megmosakodtunk Boldogasszony erejében és tisztaságában.

Beszélgettünk és viccelődtünk. A magunk sütötte, főzte belső és külső áldozatunkat asztalra tettük.

img_6600.JPG

Úgy gondoltam, hogy a magyar református templomokból vett, festett kazettás mennyezetekről másolok ki virág képeket és ez lesz az alapja a kirajzolásnak. Maga Kisboldogasszony is egy virág, ami kinyílott itt a földi létben és megmutatta jóságát, könyörületességét, önfeláldozását és befogadását, hogy mi is példát tudjunk venni róla. 

kepkivagas1_3.JPG

kepkivagas2_1.JPG

A külső megfelelni akarás, a magunkba vetett hit és szépség keresése, bő perceket vett el, mire mindenki eltudott merülni önnön magában...

arnika_1.JPG

bettina_1.JPG

betty.JPG

rozi.JPG

timi_1.JPG

zitus.JPG

img_6591.JPG

...és kirajzoltuk magunkból fényszüzességünk, boldog anyaságunk, nőiségünk, megnyílásunk és jelenlegi megélésünk esszenciáját. Az arcok változtak, elnyugodtak, elcsendesedtek. Átadtuk magunkat a bennünk lévő ihletnek és belsőnk kivetítésének. 

img_6621_1.JPG

Később egy rövid szellemi utazásban találkozhattunk Boldogasszony és az Újhold erejével, ahol mindenki megkapta, magához vehette az újrakezdés energiáját és ajándékát. 

Estefelé eljött egy kedves barátnőm, aki belgyógyászati intenzív osztályon dolgozik. Kérésemre elmondta, majd szemléletesen bemutatta az újraélesztés lehetőségeit és lényegét.  Ezúton is hálásan köszönöm neki.

Ösztönözlek arra, hogy akár egyedül, akár kisebb csoportokban, kezdjetek el összejönni és ünnepelni a Hét Boldogasszony bármelyik napján. Mindegy mit csinálsz/tok, de a női-férfi princípium kiegyenlítődését tűzzétek célként ki. Világunkban nagyon fontos, hogy ez megtörténjen és visszaálljon az egyensúly érdekében. Köszönöm. 

Köszönöm a megjelenteknek, hogy részvételükkel erősítették a magukban egyensúlyba kerülő nő és férfi princípiumot. 

Fogadjátok szeretettel, a mások által már lerakott szemlélet, egy vetítésben való összesűrítését. 

16_2.jpg

Szólj hozzá

Boldogasszony Istennő Ünnep Kézműves Nő-férfi